RKC

A hétvégén volt Szentendrén az RKC I instructori képzés, amin mint asszisztens vettem részt. Nagyon nagy élmény volt. Rengeteget tanultam, ismét. Tommy Blom csoportjában voltam, akit szerintem nem nagyon kell bemutatnom azoknak, akik jártasak a kettlebell világában. Egy rendkívül szimpatikus ember, jó kedvű, ugyanakkor szigorú, és a fegyelmet nagyon komolyan megköveteli. Örültem, hogy mellette dolgozhattam, és szerintem nagyon jó volt a csapatunk. Gál CSabi, Zrinyi Miklós, Szabó Anikó és én voltunk a segítői. Most voltam első ízben ilyen formában RKC képzésen, és rengeteg új információt gyűjtöttem. Jó volt látni a nagyokat oktatni. Mindig vannak új dolgok, és ezeket jó hallani, vagyis szinte újra megtanultam mindent. Néha jó lett volna beállni, de most a másik oldalt képviseltem, ami nagyon megtisztelő volt. Aminek örülök, az az, hogy a látottak alapján úgy érzem jó irányba haladok. Pénteken, és szombaton én vezettem a Team Tommy-nak a bemelegítést, ami természetesen Primal Move-volt. Látszott, hogy vannak akik már ismerik, ezt a mozgásformát, de jól esett, hogy boldog arcokat láttam a “gurulás” végén.

A szervezés, és maga a program megint magas színvonalú volt, köszönhetően Lakatos Péter Master RKC-nak, ami szerintem nem meglepő, mert ezt már megszokhattuk. A résztvevőkön pedig látható volt, hogy egyre több az instructor, mert szépen dolgoztak. Amikor én 3 éve voltam, akkor sokkal rosszabb volt a “felhozatal”, ez pedig dicséri az RKC-k munkáját.

Szeretnék még ilyeneken részt venni, mert minden téren a javamat szolgálja, és ennek érdekében, ami az én hiányosságom, sokkal nagyobb angol nyelvtudásra kell szert tennem, de már rajta vagyok a projecten 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: